Meelker Coaching en Training

Intro

Je Eigen Talent: ontdek en gebruik je talenten!

Een coachingstraject bij Meelker Coaching en Training leidt tot beter inzicht in je talenten en de manier waarop je jouw kwaliteiten kunt gebruiken.

We herkennen allemaal dat we ons gedragen zoals we dat gewend zijn. Op het moment dat je merkt dat je normale gedragspatroon je niet meer brengt waar je wilt zijn en je daar last van hebt, kan ik je helpen inzicht te verkrijgen in je patronen en daar verandering in aan te brengen.

Altijd is er een concrete aanleiding om op zoek te gaan naar een coach: de coachingsvraag. Deze vraag gaat bijvoorbeeld over hoe je functioneert in je werk, of over de balans tussen werk en privé. Soms is de aanleiding de start in een nieuwe functie op senior of leidinggevend niveau. Het kan zijn dat je voelt dat je niet goed in je vel zit, maar je nog niet weet waar dat precies door komt. Of je vraagt je af wat je volgende loopbaanstap moet zijn. Ook ondernemers die worstelen om de juiste richting te vinden voor hun bedrijf, hebben baat bij een traject.

Voor het succes van het coachingstraject is het belangrijk dat je bereid bent op ontdekkingstocht te gaan naar het vinden en beter gebruik maken van jouw kwaliteiten en talenten.

 

 

 

Talentenspel Jong Talentenspel kernvisiemethode dyslexie leerproblemen Zaanstad jongeren pubers tieners studiekeuze hooggevoelidgheid hoogsensitiviteit beelddenken loopbaancoaching loopbaanadvies schoolkeuze kindercoach kindercoaching Zaanstreek

       
De Lely 8    1531 RE Wormer
(06) 19 75 60 00info@meelkercoaching.nl
Logica brengt je van A naar B
Verbeelding brengt je overal

Einstein
Reclamepakhuis.nlDisclaimer Voorwaarden Sitemap