Meelker Coaching en Training

Werkwijze

Elk individueel coachingstraject begint met een intakegesprek, waarin de coachingsvraag naar voren komt en we kijken of er een 'klik' is. Vervolgens maak ik een offerte voor je werkgever (als deze het traject vergoedt) of voor jou zelf. 

Het regulier coachingstraject bestaat uit 5 tot 7 gesprekken. In de gesprekken bekijken we wat het precies is, wat je belemmert en gaan we op zoek naar een andere manier om met de situatie om te gaan. We kijken daarbij in elk geval naar het (beter) inzetten van je eigen kwaliteiten en talenten. We gaan nooit verder of dieper op de gespreksonderwerpen in dan je zelf wil. Elk gesprek duurt een tot maximaal anderhalf uur. Indien gewenst kan een driegesprek met de werkgever onderdeel zijn van het traject.

Een traject met het Talentenspel bestaat uit 3 tot 5 sessies van 2,5-3 uur. Je vindt je talenten en leert deze kennen. Je komt er achter wat je talenten nodig hebben om goed tot hun recht te komen en hoe je zelf de touwtjes in handen houdt. Met het talentenspel krijg je zicht op het antwoord op de ´waarom-ben-ik-hier-op-aarde-vraag´. Het Talentenspel is gebaseerd op veel oude wijsheid en brengt je op een speelse wijze (opnieuw) in contact met wie je werkelijk bent en wat je de wereld te bieden hebt. Het is mogelijk om in tweetallen het Talentenspel te spelen en de gezamelijke missie te vinden (bijv. voor zakenpartners en andere relaties). Het Talentenspel is interessant voor ouders van kinderen die een traject Jong Talent hebben gedaan. Zie ook: artikel in MT Rendement 2013, nr 1 


De Lely 8    1531 RE Wormer
(06) 19 75 60 00info@meelkercoaching.nl
Logica brengt je van A naar B
Verbeelding brengt je overal

Einstein
Reclamepakhuis.nlDisclaimer Voorwaarden Sitemap