Meelker Coaching en Training

Intro

Je Eigen Talent: ontdek en gebruik je talenten!

Als Kindercoach helpt Jet kinderen en jongeren die worstelen met faalangst, gebrek aan zelfvertrouwen of andere sociaal emotionele problemen. Vaak zijn maar enkele sessies nodig om het kind te ondersteunen in zijn ontwikkeling en zich beter te laten voelen.

Het Jong Talentenspel is een bijzonder instrument voor jongeren die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken bij hun ontwikkeling en bij hun studiekeuze. In het spel vindt de jongere zijn talenten en leert hij wat ze voor hem betekenen en hoe hij ze kan inzetten. De jongere kiest ook een aantal helpers (zoals vader, vriend, huisdier) die hem bijstaan in de dingen waar hij mee zit. 

Aan de hand van (groei-)thema´s komen zaken naar voren die op dat moment spelen. Denk hierbij aan gepest worden, of omgaan met (hoog)gevoeligheid. Het spel eindigt met een talentenopstelling waarbij de samenwerking tussen de talenten zichtbaar wordt. Hierbij komt er meer lijn in de rol die talenten spelen en ontstaat er meer zicht op het ontwikkelpad van de speler.

Zie ook: www.jongtalentenspel.nl en het artikel in Sociaal Bestek, febr. 2013

 

 

 

Talentenspel Jong Talentenspel kernvisiemethode dyslexie leerproblemen Zaanstad jongeren pubers tieners studiekeuze hooggevoelidgheid hoogsensitiviteit beelddenken loopbaancoaching loopbaanadvies schoolkeuze kindercoach kindercoaching faalangst Zaanstreek dyscalculie

               
De Lely 8    1531 RE Wormer
(06) 19 75 60 00info@meelkercoaching.nl
Logica brengt je van A naar B
Verbeelding brengt je overal

Einstein
Reclamepakhuis.nlDisclaimer Voorwaarden Sitemap