Meelker Coaching en Training

Resultaten

´Ik ben door Jet gecoacht om weer goed doordrongen te zijn van mijn missie. Via het talentenspel heb ik op een dieper niveau contact gemaakt met mijn levens/werkmissie. Hiermee kan ik verder richting geven aan mijn bedrijf. Jet is een professionele, authentieke begeleider van het talentenspel . Intuitief en speels leidde ze mij via mijn talenten naar mijn missie.´ (een ondernemer)

 'Opbouwen zelfvertrouwen; beter inzicht in eigen kunnen, veel inzicht sterke punten; kan geen dure training tegen op' (leidinggevende gemeente)

'Leerzaam, plezierig, stimulerend, spiegelend; het (her)vinden, uitgaan van eigen kracht en daarna handelen. Het coachingstraject heeft me meer inzicht gegeven in waarom ik handel zoals ik doe en me handvaten opgeleverd hoe hiermee om te gaan' (medewerker gemeente)

´Dankzij Jet en het talentenspel leerde ik mijn talenten stuk voor stuk kennen. Door beelden en inzichten heb ik mijn zelfkennis verrijkt. Nu voel ik mij completer en veel meer in balans.´ (een ondernemer)

´In een workshop die ik gaf aan ondernemers, had ik het over het gebruik van je talenten. Na afloop kwam Jet Meelker naar me toe en vertelde mij dat ik goed ben in het steeds opnieuw blanco tegen zaken aan kijken. Talenten zien is duidelijk haar talent.´  (Annemarie van Gaal)

 

 

 

De Lely 8    1531 RE Wormer
(06) 19 75 60 00info@meelkercoaching.nl
Logica brengt je van A naar B
Verbeelding brengt je overal

Einstein
Reclamepakhuis.nlDisclaimer Voorwaarden Sitemap