Meelker Coaching en Training

Intro

Begeleiding bij leerproblemen als Dyslexie en Dyscalculie met de Kernvisiemethode: De Kernvisiemethode is een manier van leren lezen, schrijven en rekenen voor iedereen die hoofzakelijk leert door te zien (beelddenken) en/of te voelen. Dat geldt voor ca 15% van de kinderen. Er is zo nodig aandacht voor de sociaal-emotionele kant van de leerproblemen op school. Het is niet relevant of het kind een dyslexieverklaring heeft. De methode is geschikt voor zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs. Je kunt documentatie opvragen via het contactformilier. Uitgebreide info vindt je ook op: www.kernvisiemethode.nl 

Talentenspel voor groepen. Het Talentenspel kan in een groep ingezet worden voor teamcoaching of missievorming, of bijvoorbeeld voor loopbaanoriŽntatie met meerdere deelnemers tegelijk (zowel in company, als bij open inschrijving: Workshop Talentenspel in 1 dag).

Ik maak trainingen op maat voor jouw organisatie op het gebied van verbetering van de persoonlijke effectiviteit (oa: feed back geven en ontvangen, assertiviteit,). Soms loopt het niet lekker in een team, waardoor de meerwaarde van het samen werken niet goed uit de verf komt. In dat geval kan teamcoaching helpen om de samenwerking en resultaatgerichheid te verbeteren.

Om het leren van elkaar binnen uw organisatie te versterken kan ik intervisie opzetten en begeleiden. Ik heb de beschikking over veel verschillende methodes van intervisie, waardoor intervisie effectief, afwisselend en leuk kan zijn.

Ik treed op als vaste interne vertrouwenspersoon voor een aantal organisaties.

 

 

 

 

 

 

 

Talentenspel Jong Talentenspel kernvisiemethode  hulpt bij dyslexie leerproblemen Zaanstad jongeren pubers tieners studiekeuze hooggevoelidgheid hoogsensitiviteit beelddenken loopbaancoaching loopbaanadvies schoolkeuze dyscalculie kindercoach kindercoaching Zaanstreek

 

       
De Lely 8    1531 RE Wormer
(06) 19 75 60 00info@meelkercoaching.nl
Logica brengt je van A naar B
Verbeelding brengt je overal

Einstein
Reclamepakhuis.nlDisclaimer Voorwaarden Sitemap