Meelker Coaching en Training

Voor wie

Meelker Coaching en Training biedt begeleiding voor werkgever en werknemer om de effectiviteit te verbeteren. Dit kan door teamcoaching en training op maat, intervisie en door individuele coaching of loopbaancoaching. Ik kan ook functioneren als huiscoach  voor het bedrijf. In dat geval ben je verzekerd van een coach die de organisatie kent. 
Vaak zijn werkgevers bereid een individueel coachingstraject te faciliteren (in tijd en/of geld) omdat ze gebaat zijn bij werknemers die zo optimaal mogelijk functioneren en ze (langdurig) ziekteverzuim willen voorkomen. 

Juist voor ondernemers is het essentieel dat zij hun talenten en potentie ten volle benutten. In een individueel traject Talentenspel leer je jouw talenten kennen en beter in te zetten. Daarnaast krijg je zicht op jouw specifieke bijdrage aan onze maatschappij. Je kunt ook samen met je zakenpartner de missie vinden van jullie onderneming en optimaal elkaars talenten daarvoor inzetten.

Jongeren, pubers, tieners (vanaf ca. 11 jaar) die niet goed weten hoe ze om kunnen gaan met hun (hoog)gevoeligheid of die niet weten welke studie ze moeten kiezen, begeleid ik met het Jong Talentenspel. Hun ouders kunnen het volwassen Talentenspel spelen.

Kinderen, pubers, tieners (en volwassenen) met leerproblemen bij lezen, spelling en rekenen, begeleid ik met de Kernvisiemethode. Je kind is niet dom, maar leert gewoon anders. Een andere leerstijl doet vaak wonderen voor de leerresultaten en voor het zelfvertrouwen. Of het kind officieel dyslectisch is, is niet van belang.

 

 

 

 


 

 

 

De Lely 8    1531 RE Wormer
(06) 19 75 60 00info@meelkercoaching.nl
Logica brengt je van A naar B
Verbeelding brengt je overal

Einstein
Reclamepakhuis.nlDisclaimer Voorwaarden Sitemap